tag:blogger.com,1999:blog-509578806860485931.post9028049870101044462..comments2024-01-01T00:34:25.336+01:00Comments on de miratges i altres atzucacs: Els de Polinyà som fenolls, o com la setmana santa ja no és allò que soliajulio navarrohttp://www.blogger.com/profile/16225848588858216105noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-509578806860485931.post-30258798653756269982015-09-09T10:26:53.412+02:002015-09-09T10:26:53.412+02:00He vist de casualitat el blog i el comentari. Per ...He vist de casualitat el blog i el comentari. Per si algú li interessa la recepta de la Fenollà: http://polinyadexuquer.blogspot.com.es/2013/02/la-fenolla-el-plat-propi-de-polinya.html.<br />Eduard J. Gayhttp://polinyadexuquer.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-509578806860485931.post-59768953229500935622010-04-02T09:20:20.897+02:002010-04-02T09:20:20.897+02:00I jo que encara tenc pendent de provar la recepta ...I jo que encara tenc pendent de provar la recepta que en vas enviar d'arròs al forn¡¡¡ M'apuntaré també aquesta.XARBEThttps://www.blogger.com/profile/04537897382614371821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-509578806860485931.post-6953044326675977472010-04-01T22:47:57.350+02:002010-04-01T22:47:57.350+02:00M'has tocat la fibra, Frederic.
Els caragols...M'has tocat la fibra, Frederic. <br /><br />Els caragols aquí els fèiem amb tomata, ceba, pebre negre en gra i... herba-sana, ja saps, una variant de la menta.<br /><br />Encara que, a la llauna, com els fan a Lleida, estan per xuclar-se tots els dits.<br /><br />Quant a corbella i falç, en castellà en diuen hoz (la corbella és una mica més petita)<br /><br />La dalla en castellà és diu julio navarrohttps://www.blogger.com/profile/16225848588858216105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-509578806860485931.post-56737923890436533822010-04-01T20:17:23.590+02:002010-04-01T20:17:23.590+02:00Tenc que confessar sa meva ignorància, ja que no s...Tenc que confessar sa meva ignorància, ja que no se que es una corbella, un falç o una dalla, si conec el fonoll, que qui s'empra molt per cuinar cargols. I em fas enveja amb la fonellada. I per no saber, tampoc l'arnadí. ¿Que hi farem?XARBEThttps://www.blogger.com/profile/04537897382614371821noreply@blogger.com