1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 5 de novembre de 2010

El club de las canciones. Anuncios

Avui, i no tinc cap excusa ja que he estat jo l'instigador, toquen anuncis.

El motiu primari, ho reconec, no ha estat altre que compartir amb vosaltres dues cançons d'un disc d'un grup valencià dels mítics anys de la transició, els Patxínguer-Z, o més ben dit, Lluís Miquel i 4Z, un grup que no només acompanyava a tot aquell que els ho demanava, sinó que també traieren algun que altre disc.

La primera, una de mobles: "Muebles Peris". La lletra no té desaprofitament, i a més d'una feminista li remourà les tripes, però temps era temps això no grinyolava.
I continuant amb un tema molt similar, del mateix grup, una de lleixiu: "Los Tres Ramos". No he retirat Don Pio radiant un partit de futbol, perquè crec que també us agradarà. Torne a comentar com abans, quina barra la de l'home, en comptes de dir-li a la dona: deixa que ja ho netejaré jo, li aconsella quin lleixiu ha de comprar. Si la Bibiana ho sentís...!
I, encara que espere que molta gent el posarà, no me'n puc estar d'afegir aquest vídeo:Per acabar, promet que si ErProfe no posa Nocilla que merendilla de Siniestro Total, vindré jo i la posaré.

4 comentaris:

Antton ha dit...

Casi me da un ataque de nostalgia escuchando las canciones. Muy buenas las dos primeras.
Lo que no termino de tener claro es si los Patxínguer-Z son un grupo que hacía estas cosas de verdad para la radio o era coña marinera. Quizás es problema de la traducción.

cristina ha dit...

Doncs, encara que sembli mentira hem estat a punt de repetir els tres anuncis.
Al disc recopilatori que vaig trobar a Google hi havia el de mobles Peris, el del leixiu i el de Cola Cao.
Dels tres només vaig triar el de Cola cao, suposo que els altres dos els vaig trobar "poc feministes"... encara que com tu ben dius, no podem esperar res més de l'època en que es van enregistrar.
Un petó!!

jpolinya ha dit...

I que me'n dius del racisme dels "conguitos"?

Petons

Antton, el grupo Patxinguer-Z era el alter ego de LLuís Miquel i 4Z para canciones pachangueras, mientras que ellos se dedicaban más bien a la Nova Cançó y a versiones, fundamentalmente de Jacques Brel.

Un abrazo

Gales ha dit...

Ya dejé aquí un comentario, estoy casi segura Julio, ¿dónde andará? Un beso.