1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

diumenge, 2 d’octubre de 2011

Inici de tardor a Cullera. Meduses.

Ara que les platges s'han buidat de la gernació de turistes que les omplia de gom a gom, puc deixar córrer el meu gos per l'arena.


Però, entre que la mar té una temperatura realment indecent, i que els homes ens estem carregant sense contemplacions l'enorme riquesa biològica que, no fa tants anys, encara tenia, tenim ara un nou visitant: les meduses.


I, clar, al capvespre, aquests incòmodes animalons que tant emprenyen els banyistes, van sent acumulats vora l'aigua a l'espera del tractor matinal que se'ls endurà quan vinga a netejar la platja.


Al pas que anem, si seguim saquejant la mar en la forma tan salvatge i bèstia que ho estem fent, no ens quedaran ja peixos ni tan sols anant-los a robar a unes altres mars. No sé on vaig llegir que els japonesos ja han començat a cuinar les meduses. Bon futur ens espera!