1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 3 de novembre de 2009

Avui els tròpics estan més trists encara

Avui han coincidit en la mort dos grans escriptors, humanistes, humans.

Primer he sabut de la mort de Francisco Ayala, a qui vaig conéixer (els seus llibres, clar) el 69, a Badajoz, gràcies al bibliotecari de la Universitat (en aquells dies encara unes facultats dependents de Sevilla) amb qui havia fet una certa amistat. Cent tres anys viscuts fins a l'últim dia, amb plena lucidesa.

Més tard, aquesta vesprada, el correu de Le Monde, em porta la mort als seus cent anys i escaig de Claude Levi-Strauss, a qui vaig conéixer un any o dos més tard, ja a la Universitat de València, a través del seu magnífic assaig (que es llig com una novel·la) "Tristos tròpics"

Descansin en pau.

2 comentaris:

XARBET ha dit...

Els escriptors, mai no moren, ens deixen el seu legat als llibres.

armando alonso ha dit...

Dos grandes personas a las que agradecer su legado literario. Conozco algunas obras de Francisco Ayala y algun trabajo de Levi- Strauss. Procuraré leer "Tristes trópicos". Gracias Julio.
Un abrazo