1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 6 de gener del 2010

Però què s'hauran cregut els del govern? (traducció lliure d'unes paraules de l'alcaldessa de València)

Fa uns set mesos, vaig publicar un comentari sobre la situació del Cabanyal-Canyamelar on em congratulava de que el TS haguera agafat el rave per les fulles, com solem dir, o simplement hagués agafat el cas d'aquest barri que l'alcaldessa de València s'ha entestat en partir en dos, sota un altre punt de vista.

I és que la compartimentació dels casos que fa la justícia ens porta aquests merders, com, sense anar més lluny, que el bigotes gran protagonista del cas Gürtel, junt amb el seu amic de l'ànima, molt honorable (quina burla!) senyor Francisco Camps, campi per on vulga, gràcies a que no està sent investigat ni per uns ni per altres.

El TS va arribar a la conclusió, més o menys, que l'alcaldessa de València podia assolar tot allò que li vinguera en gana encara que es tractara d'un BIC (no un bolígraf, no, sinó un Bé d'Interès Cultural), llevat que hi hagués espoli cultural. I que no sent d'àmbit judicial el tema de l'espoli, per força havia de ser definit pel Ministeri de Cultura.

I, amb els reis, aquesta definició ha vingut pels habitants del barri i l'associació Salvem el Cabanyal, amb la prohibició expressa de continuar amb la destrossa de cases.

Com s'ha posat la senyora Rita! Diu que farà mans i mànigues (i ho pot fer perquè tant el govern de la ciutat com el de la Comunitat són de la mateixa corda Pepera) per canviar la qualificació de BIC i així poder continuar assolant cases. Què s'hauran cregut aquests del govern que no fan cas de les sentències dels jutges!

Oiga, que ustedes no saben con quién están hablando!.

Si Franco alçara el cap...!

1 comentari:

XARBET ha dit...

No conec el cas del cabanyal per opinar, per es clar que darrere hi ha forts interesos urbanístics. Quan es vol tensar massa la corda es per alguna cosa. Pero crec que amb aquest cas, es pot fer poca cosa, han deixat degradar el barri, i ara segurament tindrán raó dient que son cases velles de imposible rehabilitació. En tot cas, tant Rita com Camps, empren metods fascistes.