1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dissabte, 30 de gener del 2010

Si la marquesa Aguirre fóra suecana...

Sembla que la senyora marquesa consort Esperanza Aguirre, insigne patum al front de la CAM (no de la Caixa del mateix nom, sinó de la Comunitat Autònoma de Madrid on tant de temps vaig viure) s'ha despatxat a gust a micròfon obert, parlant amb un company de Ppartit, d'inquietuds i d'equip de govern.

La cristiana i liberal senyora que va impedir que un seu cunyat pogués portar una obra de teatre al Círculo de Bellas Artes de Madrid, perquè el títol de la qual -Me cago en Dios, crec que es deia-, incloïa una blasfèmia, ara ens delecta amb un "Hemos tenido suerte de darle un puesto a IU y quitárselo al hijoputa".

I jo em pregunte si la bona dona no serà potser suecana, ja que en aquest important poble arrosser de Sueca, capital de la Ribera Baixa del Xúquer, saben distingir perfectament entre l'apel·latiu carinyós "Fill-de-puta", inveterada salutació entre veïns sense la més mínima intenció d'ofendre, i l'insult real, agressiu i imperdonable, perfectament codificat de "Fill-d'una-puta"

Perquè de no ser així, supose que el comité de garanties que ha actuat fa escasos dies amb condemnes -suaus, tot hi ha que dir-ho- a Costa i a Cobo, hauria de posar-se de nou a treballar, i potser s'herniaren. També hi tenen dret al descans, els pobrissons. No ho creieu?

2 comentaris:

Clidice ha dit...

ai quines boques les dels que manen! sort que es retraten solets i soletes! :)

Nire ha dit...

La verdad es que habría que levarle la boca on jabón a "la señora". Pero mira tú que a pesar de todo le pega bastante ese lenguaje barriobajero. Eso sí, las demás condesas del mundo mundial se habrán echado las manos a la cabeza.

Un saludo, campeón.