1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 18 de febrer de 2010

Obama rep el Dalai Lama

Fa un temps em vaig alegrar, i vaig deixar constància en aquest bloc, de que Angela Merkel s'hagués decidit a rebre, malgrat les pressions del govern xinès, el Dalai Lama.

Avui veig que Obama, president dels USA i, com a tal, de fet, de la major part del món occidental, també ha decidit donar aquest pas.

Supose que els xinesos protestaran una mica, renegaran, i fotran alguna declaració extemporànea. I després d'això, no res més.

Clar que tampoc no crec que els tibetans aconsegueixen ni la independència ni tan sols una trista autonomia en els propers anys.

Però la vida continuarà i també el Tibet i, allò que és molt més important, els tibetans. Malgrat xinesos i americans, malgrat el Dalai Lama i el Panchen Lama, malgrat aqueus i troians, malgrat la bel·licosa història d'aquest poble ara pacífic.

I parlant de bel·licositat, heu vist la foto de l'Aznar a la Universitat d'Oviedo? Quin espectacle!