1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dissabte, 6 de novembre del 2010

Jo sí que em trobe agredit, senyor papa Ratzinger

Estic escoltant les notícies i em sobta la notícia que el senyor papa Ratzinger, alias Benet XVI, acusa els governs espanyols, l'actual presidit per R. Zapatero i els de la segona república, d'un cert i radical laïcisme, segons ell agressiu, contra ell i els seus seguidors.

Francament, que un tal desficaci el profereixi un senyor que, sense haver arribat en visita oficial, és rebut pel fill del cap d'estat en la seua condició de príncep, em sembla, si més no, una falta d'educació.

Més encara quan, arribat a Galícia, fa tot el seu discurs en espanyol, sense la més mínima deferència als natius del país. I, si us plau, no em dieu que no coneix l'idioma; si hi hagués anat a Portugal, on per cert parlen una variant pràcticament idèntica, hagués parlat l'idioma del país.

Aquest senyor que brama, sense fre ni aturador, contra la utilització dels preservatius, inclús a l'Àfrica on el Sida és una hecatombe, aquest senyor, representant d'un antifeminisme tronat convenientment disfressat, això sí, de tendra veneració mariana, aquest senyor pregoner d'una pobresa que no practica, d'una moralitat de sepulcres blanquejats, d'una humilitat inexistent, aquest senyor, dic, pot sentir-se tan agredit com ell vulgui, però si fos mínimament honrat, hauria d'acceptar que, potser, només potser, els realment agredits som els ateus.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No es estrany que et sentis agredit, el que ha dit es una agressió molt seriosa sobre tot per un país que li està pagant el sou dels seus ministres.

Anònim ha dit...

No es estrany que et sentis agredit, el que ha dit es una agressió molt seriosa sobre tot per un país que li està pagant el sou dels seus ministres.

Bernat ha dit...

Jo també em vaig sentir agredit al escoltar aquestes declaracions fetes al avió que el portaba cap a Espanya. Peró en seguida vaig pensar que no eren mes que desficacis d'un home que potser ja está un poc "gagá". ¿com si no es pot comparar l'actual laicisme a Espanya, que es limita a fer algunes manifestacions pacífiques contra la presencia del Papa, amb els atacs a la esglesia als anys trenta (crema de esglesies i convents i assainats de retors i católics durant la guerra no mes per ser-ho)?.
Després he pensat que eixa comparación nomes pot vindre del que li comunica la esglesia espanyola. I si aixó es el que pensen el bisbes espanyols si que hi-ha per preocuparse. Recordem la reacció de l'esglesia al atacs que sofriren, declarant la "cruzada" i colaborant activament en la repressió de la posguerra. Actitud de la que mai han demanat perdó, i si no s-en penedeixen pot ser seríen capaços de repetirla, i ara sense cap motiu.