1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dilluns, 1 de febrer del 2010

I ja en van 19 sentències. Quousque tandem, Font-de-Mora, abutere patientia nostra?

Dinou sentències ja, dènou com diem a València -per si algun blaver/botifler no ens entèn-, nineteen pel senyor Font de Mora (Blackberry Fountain) que després de defensar a capa i espasa l'educació per a la ciutadania en anglès, ara sembla que es decanta pel xinès mandarí, com a nova experiència educativa que arracone d'una punyetera vegada l'idioma del seu poble.

Tres sentències del TS, i setze del TSJ de València condemnant l'absència de raó, el nonsense de la conselleria d'educació valenciana en no admetre els llicenciats en filologia catalana a les convocatòries d'oposicions al País Valencià.

Com en els casos anteriors, supose que condemnaran el (des)govern valencià a pagar les costes del judici ocasionat pels seus recursos.

Però també com en els casos anteriors, els llicenciats que no han pogut accedir a un lloc de treball gràcies a la postura irregular i il·legal del senyor Font de Mora, continuaran a l'atur, o fora del treball que volien i al que tenien perfecte dret.

Em permetré utilitzar la famosa frase de Ciceró contra Catilina, amb una petita modificació: "Quousque tandem, Font de Mora, abutere patientia nostra?" Fins quan, Font de Mora, abusaràs de la nostra paciència?

3 comentaris:

armando alonso ha dit...

Yo me quejo amargamente de Esperanza Aguirre y sus muchachos, pero lo de Valencia es de traca (y nunca mejor empleado el dicho). Estamos ante dos ejemplos claros de chuleria y prepotencia.
Pero los ciudadanos de a pie, tenemos la oportunidad, incluso la obligación diría yo, de denunciar constantemente estas barbaridades. Quizás en algún momento nuestras protestas surtan efecto.
Entretando, seguiremos dando la vara.
Un abrazo.

XARBET ha dit...

Es d'escàndol, no només la postura del brètol de Font de Mora, sinó també el cinisme de la gent que l'envolta No puc entendre aquestes postures de tancar-se a tota evidencia. Es demencial. Jo em demanava l'altre dia si no acusaria al Ipad de miopitzar a la gent, ja que les pantalles son de 10"

julio navarro ha dit...

Amigo Armando, por muy mal que hayamos hecho la transición, sigo creyendo que no nos merecemos estos llamémosles políticos, a falta de otra palabra que les defina sin que nos puedan acusar de delito contra su honor.

Amic Frederic, continue sense comprendre com un desacatament tan evident i contumaç de les sentències fermes no comporta una pena exemplar i no hi ha més d'un d'aquests brétols com bé els defineixes a la presó.

Salut