1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 11 de juny del 2010

Ens queda Caixa d'Ontinyent i RuralCaixa

Tant de temps intentant una fusió entre les dues grans caixes valencianes CAM i Bancaixa, -recorde els ja llunyans primers anys dels 80 amb un fallit i primerenc intent en base a adquirir un sistema informàtic comú- i ara, en pocs dies, la CAM -Alacant a part, és possiblement això?- se'ns en va d'excursió amb una caixa asturiana, i Bancaja-Bancaixa s'aixopluga sota el paraigua de Rato i la "seua" CajaMadrid.

Fusió freda per fusió freda -si tant ens volen convèncer que aquestes SIP no obliguen ningú realment- no la podrien haver fet entre elles?

Però no passa res. El Molt Honorable -quin sarcasme el títol aquest aplicat al Francisco Camps!- cada dia està més feliç. I el PSPV-PSOE d'Alarte, cada cop menys PV, gens O i totalment E? 'Nar-hi-'nant que deia la trinca.

Ens queda una caixeta, Caixa d'Ontinyent, i una rural Rural Caixa.

I ara, amb què o qui Oferirem Noves Glòries a Espanya?

Amb què o qui sostindrem aquella mística Terra Mítica i les successives i innumerables Ciutats de Qualsevol Cosa? -Algun avantatge havíem de tindre, no?

Complicat ens ho deixen, redéu.