1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 22 d’abril de 2011

Murphy. 41

LLEIS PER A LA PROGRAMACIÓ DE CLASSES

1. Si l'assignatura que més t'abellia fer tenia un nombre límit de n estudiants, tu seràs el n + 1 que ha sol·licitat matricular-se.

2. Els horaris són confeccionats amb l'única i exclusiva finalitat de que els estudiants perdin el màxim temps possible entre classes.

Corol·lari

Si, per pura xamba, aconsegueixes tenir dues classes seguides, aquestes seran impartides als dos edificis més allunyats entre ells de tot el recinte universitari.

3. Si, per poder fer una assignatura que t'abelleix molt, cal prèviament estudiar-ne una altra, aquesta darrera només serà oferta al quatrimestre següent al de l'assignatura que desitges.

PRIMERA LLEI DELS EXÀMENS FINALS

Les piles de la calculadora de butxaca, que t'han durat tot el sant curs, s'esgotaran durant l'examen final de matemàtiques.

Corol·lari

Si duus piles de recanvi, seran defectuoses.

SEGONA LLEI DELS EXÀMENS FINALS

El dia de l'examen final més difícil, la companya de classe més massissa i atractiva seurà al teu costat per primer cop en tot el curs.