1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 6 d’octubre de 2009

Per fi l'Agag. Ja tardava

En tot aquest corretjós serial que va estenent-se com l'oli sobre el paper d'estrassa ens faltava un actor, un dels més destacats representants de l'arribisme sense escrúpols, el gendríssim casat amb la filla de l'insubstituïble, l'inefable, el genuí DoNothing and his wife the Bottle, el magnífic, l'únic, D. Alejandro Agag.

Ja ens tardava.

Però al remat, avui, amb aquesta primera entrega d'una tercera part del sumari Gürtel a Madrid, ha eixit a la llum. El quadre, encara no està complet, però ja comença a prendre forma, i colors.

La diversió, malgrat els obstacles que Trillo i comPPanya intentaren posar-li, està asegurada.

2 comentaris:

XARBET ha dit...

Peró la dreta, malgrat aixo, encara te el cinisme de no claudicar i segueix tirant pilotes fora. Això acabará com el cas Naseiro. Agag, Aznar, Zaplana.... el problema no es que caiguen en la corrupció es que SON CORRUPTES.

nynaevesedai ha dit...

Pues mira, le pones una canción a este post y te queda "niquelado" en cuanto a la prostitución... ;)

Petons