1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

diumenge, 11 de juliol del 2010

Algú s'estranya que el linx es trobe en perill d'extinció?

Ahir hi hagué a Barcelona una manifestació enorme, de molts i molts milers de persones. Tantes, que la guàrdia urbana en contava un milió cent-mil, i els organitzadors fins a milió i mig.

Sóc enormement escèptic respecte a xifres tan grosses, i ja m'agradaria que els amics de Contrastant, continuessin en actiu encara i ens donessin la seua estimació, si més no explicada i sensata.

Possiblement la xifra real de manifestants estiga per sota del milió, sense que això li lleve gens ni mica d'importància al que hi vaig poder veure, de Cullera estant, gràcies a la TV3.

Però ahir mateix, en calent, El País publicava una notícia on es feia ressò de la xifra que Lynce li havia donat a EFE. Segons Lynce, a la manifestació hi havien 56.000 persones. Lynce, ho recorde, és una empresa que (diu que) utilitza tecnologia punta, en base a fotografies amb una definició com les que fa la NASA, i procedeix al recompte individualitzat dels caps a través d'un sistema que corregeix possibles duplicitats en base al programes experts en reconeixement facial.

Au, vinga, si això és cert, he de felicitar TV3 per haver-nos fet creure que el que estaven retransmitint no era més que un engany virtual creat en laboratori. I demanar que presenten el documental d'aquest fals directe als oscars d'efectes especials.

O això, o és que els linx de Lynce no saben comptar ni amb els dits, o a l'escola no els hi van ensenyar els números naturals més que fins als 60.000, poc més o menys.

I després ens queixarem que els pobres linx s'extingeixen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo esperava la xifra de Linx, perqu3 pensava que era una empresa seriosa, però el de ahir, no va ser una manifestació, sinó una concentració, no nomes era el trajecte, sinó tots els carrer adjacents, crec que aquesta vegada ho tindrien que recontar.