1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 6 de juliol de 2010

La Cataluña postautonómica. Un article de Josep Ramoneda

He de reconèixer que m'he quedat astorat. O es tracta d'un error de redacció (del País - J.Ramoneda) o d'interpretació (meu, of course) però acabe de llegir l'article "La Cataluña postautonómica" i he descobert un Josep Ramoneda federalista, o potser independentista inclús.

I és que llegir un últim paràgraf (la traducció és meua) com aquest que segueix, em resulta tan impressionant com m'ho seria veure eixir de l'armari tot un símbol de la masculinitat com Harrison Ford.

"Per suposat, no hi ha que deixar-se endur per esclats emocionals que només generen frustracions. Però tampoc és possible optar per l'acomodació: tornar a l'oasi dels vuitanta i noranta, com si res no hagués passat. Senzillament, cal fer política. El recurs cínic d'embolicar-se amb la bandera per legitimar l'immobilisme ja no serveix. Hi han dos camins: bé sumar forces per a forçar el pacte amb Espanya, cosa que sembla impossible, o bé cercar directament el camí d'Europa, sense embuts. Per a que la ciutadania pugui escollir, cal que els partits no s'amaguin rere les seues ambigüitats."

Benvigut, Josep, al grup dels qui creiem que de l'Espanya real ja no s'hi pot esperar res.

Políticament, clar.