1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 13 de juliol de 2010

A la primera cullerada una mosca

Avui, dimarts post manifestació, els partits que tant van pressionar per encapçalar-la, ens han tornat a demostrar fins on arriben a l'hora d'emetre el seu vot al parlament on ens representen.

El juny passat, el parlament de Catalunya havia admès a tràmit una IP presentada per la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència. Avui han reconsiderat l'anterior decisió.

El motiu que ara donen, i que no tingueren en compte fa un mes, és que aquest tipus de consulta no té cabuda en l'àmbit competencial de la Generalitat. Clar que, això és una de les coses que ha retallat el TC en la seua sentència.

Com que la retallada de competències estatutàries era cosa que es veia venir, dilluns passat, se n'havia presentat una altra, aquesta basada en el model de la consulta no vinculant efectuada a Barcelona amb motiu de la reforma de la Diagonal, i que ningú, que jo sàpiga, ha declarat il·legal.

Bé doncs, aquesta altra ILP, no ha estat admesa a tràmit. També per unanimitat.

I és que fa por, molta por, saber què en pensa la gent de certs temes. Esbrinar quina proporció existeix realment i no comptada a ull que sempre ofereix grans discrepàncies de valoració.

Com he repetit manta vegada, anar una tarda de festa, i cantar, i enarborar banderes, fa molt de goig, però allò realment important és votar, elegir els representants.

I encara que ja s'han produït dues dimissions, una a Convergència i l'altra a ERC, molt em tem que els súbdits de la Generalitat de Dalt, si bé ho tenen molt més clar que els valencianets d'ací baix, continuen tenint-ho refotudament complicat.