1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 11 d’agost de 2010

Segur que l'error fou involuntari?

Llegesc avui una notícia a Levante on me n'assabente que el TS ha condemnat la Universitat d'Elx i el Govern de la Generalitat de Baix a indemnitzar una família per no haver detectat i comunicat que l'amniocentesi realitzada indicava que la futura criatura naixeria amb la Síndrome de Down.

Coneixent l'obsessió anti-avortament dels cagaciris que de fa un temps, massa, manen (ells en diuen governar) d'aquesta dissortada "Comunidat", i coneixent la història fundacional de la Universitat d'Elx que, com molta gent recordarà, es remunta a un lleig, protocol·làriament justificat, que l'excel·lentíssim rector de la Universitat d'Alacant li feu al Molt Honorable President Eduardo Zaplana i el rescalfó que aquest darrer individu agafà en trobar-se postergat del primer lloc d'honor, em fa témer que l'error o omissió no era sinó una forma d'evitar un possible avortament.

Ja al seu moment, el TSJCV, havia dictaminat contra la Generalitat de Baix, condemnant-la a indemnitzar els malinformats pares. Ara el TSE confirma la sentència amb un afegitó prou lògic: la UMH serà subsidiària en aquest pagament. O potser no foren ells qui cometeren l'equivocació?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yes, really. All above told the truth.

Anònim ha dit...

This magnificent phrase is necessary just by the way