1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 23 de setembre de 2010

La covardia no és mai un bon negoci. Contra els correbous. També.

La decisió, democràtica per suposat, del parlament català, d'ahir (114 vots a favor, 14 en contra i 2 abstencions) a favor de continuar mantenint els correbous com a excepció (ara ja regulada i circumscrita a unes determinades poblacions) dins la llei de protecció d'animals, està com no podia ser d'altra forma, sent aprofitada una altra vegada per la caverna espanyolista per tornar a bombardejar-nos amb la falòrnia que prohibir les "corridas de toros" ha estat única i exclusivament per motius nacionalistes antiespanyols.

I és que amb aquesta baixada de pantalons dels polítics catalans, li han donat peu als pro-taurins per reclamar la tornada enrere de la llei respecte a les corregudes. I això, si que no.

Perquè és una veritable llàstima que, a diferència d'allò que havia passat amb la discussió sobre les corregudes de bous, no s'haja demanat l'opinió dels experts, per desmuntar d'una punyetera volta, els sofismes de que els pobres animals no pateixen i altres bestieses pròpies de la mala consciència i la més vulgar estupidesa.

Reconec que amb aquestes dues normatives estem millor que abans: un espectacle cruel i degradant prohibit, i l'altre, tan cruel i degradant com el primer, regulat i restringit.

Però no és prou, no n'hi ha prou. I haurem de seguir demanant la total prohibició. Ara ja no hi ha excusa que ho valgui.