1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 16 de juny del 2011

El senyor Camps es mira a l'espill anglès

Fa pocs dies l'eximi forense Font de Mora ens anunciava el projecte de fer desaparèixer les molt atonyinades línies de valencià, per una única línia d'ensenyança trilingüe: espanyol-valencià-anglès. (Per si algú em llegeix per primera vegada, faig constar que quan parle de valencià, no estic parlant més que del català que parlem a València.)

Ara el Molt Imputat don Fransisco Camps, es destapa amb un projecte de modificació de la llei electoral a la comunitat sense nom, en altres temps de més bonança anomenada País Valencià.

Aquesta modificació, pel que anuncia, consistiria en la creació de tants districtes com diputats hi hagin, de forma que, a cada districte, el diputat seria aquell que hi guanyés per majoria simple.

No sé si aquest sistema electoral tindria cabuda constitucional.

Allò que sé és que es tracta d'un sistema clarament afavoridor del bipartidisme i anorreador dels tercers partits que difícilment hi tenen cabuda.

I també sé que en la situació actual, podria donar com a resultat una càmera mono-color o quasi. Tot dependria de la distribució geopolítica dels districtes.

Tants anys demanant l'entrada de les comarques com a districtes i la supressió de les províncies, i ara, només de pensar-ho, tremolo.

POST SCRIPTUM

Acabo de llegir que l'Espe Aguirre, presidenta de Madrid, també proposa el mateix. O sigui que es tracta del PP en general, ja que tots sabem que Madrid, València i Galícia són els camps d'experimentació de la FAES.

I Rubalcaba i el tril·lero Trillo negociant la renovació del TC.

Que els déus ens agafin confessats.