1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dilluns, 13 de juny de 2011

Rebel·lió al TC

Sembla que tres magistrats del TC, entre els quals el vicepresident del mencionat organisme, han dit prou a l'artificial prolongació del seu mandat i han presentat una dimissió que encara haurà de ser acceptada pel President de l'organisme perquè sigui efectiva.

Sota la meua humil opinió ja feien tard. El Congrés els hauria d'haver substituït des del passat novembre, cosa que, evidentment no havia fet, ni ganes menys.

Aquests tres magistrats, junt amb l'absència d'un altre que havia tingut, fa ja tres anys, el bon gust de morir-se, deixaran el desprestigiat Tribunal, si Pasqual Sala els admet la renúncia, en la precària situació de quòrum mínim, cosa per la qual seria molt d'agrair una altra dimissió voluntària o inclús una sobtada mort que el deixés totalment inoperatiu.

Per cert, la sec(re)tària Rumors de Cospedal ràpidament ens ha fet saber que aquest sobtat (o no tan sobtat, qui sap) atac de dignitat que han sofert els magistrats de la notícia, ha estat pel tema Bildu. Sort, pobrissons de nosaltres, que la tenim per informar-nos; de no ser per ella, igual ens els haviem cregut.

1 comentari:

jpolinya ha dit...

Diuen les notícies que Pascual Sala no ha admès la dimissió dels tres magistrats atacats de dignitat.

Una altra crisi tancada en fals, una altra oportunitat perduda.