1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 29 de maig del 2008

Qui mana, mana. O la morositat del govern del Ppaís Valencià




contadores de visitas


Llegia ahir a El País, que "La Universitat se resigna a aceptar la financiación"

En algun post anterior ja ho denunciat, com els peperos a qui els valencians els hem donat la majoria absoluta tracten els temes de la cultura, i la facilitat que tenen per estalviar diners dels ciutadans amb càrrec a les Universitats, o els llibreters, o els grans dependents, per després usar-los sense control, fent circuits de fòrmula, o celebrant america's cups, o regalant-li'ls als equips de futbol, o portant papes a fer turisme, o inventant ciutats (de la llum, de les llengües, de les punyetes...)

Bé, ja sabem la quantitat que el govern valencià li deu a les Universitats públiques (excepte a la VIU que ningú sap encara què collons és: Valencia International University, així en anglès, supose que la dedicaran a formar professors d'EPC)

Els hi deu...914 milions d'euros, una misèria, xè, una misèria, per a cacau i tramussos.

Així que ha agafat una pistola (o un trabuc dels moros i cristians d'Alcoi) s'ha assegut a negociar i els pagarà (si no continua incrementant el dèficit, cosa més bé inverosímil) durant els propers catorze anys, però com que ja està clar que hi hauran problemes de tresoreria fins el 2010, la broma (sense interessos que no crec que paguin) els sortirà a partir del 2011 per 76 milions anuals, més els que els hi corresponguin per pressupost. I jo, que m'ho crec. Ni un euro, xicons, ni un euro.

I mentrestant, que facin rifes i passin el platet.

Pobres valencians, estudiants o no. Però ens ho mereixem. Ja fa unes quantes eleccions que els hi regalem la majoria absoluta. Així que, bona nit cresol, que la llum s'apaga.

Salut i República.