1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dilluns, 20 de juliol del 2009

Contaminació acústica?

Que València és una de les ciutats més horriblement sorolloses del mon és, pràcticament, un axioma (Proposició d'una veritat tan clara i evident que no necessita demostració).

Així que ens caldrà agrair-li a les nostres autoritats municipals valencianes la decisió presa de multar un(a) pobre violinista de carrer amb 700€ per tocar en públic el seu instrument sense permís.

Supose que ara continuaran sancionant les campanes de les parròquies, i els conductors de cotxes i motos, i els cotxes amb altaveus anunciant els bous, o els partits polítics, o la mare que els va parir.

Quina colla de desgraciats!

2 comentaris:

XARBET ha dit...

Es esgarrifós que es preocupin per aquestes coses. Segurament el problema del violiniste es el mes preocupant de tots els de la ciutat i tenen que fer net.
Per molt malament que toqui, si es que ho fa malament, no deixa de ser una manifestació artística i una manera digna de guanyar-se. L'episodi en recorda el cas de un violinista molt famós, un autèntic virtuós, al que li van proposar la prova de tocar a l'estació del metro. Ningú li va fer el mes mínim cas. Tenc un post escrit sobre això. El buscaré.

julio navarro ha dit...

Un professor de música del meu fill, solia anar a tocar al Metro de Madrid perquè, segons comentava, l'acústica era esplèndida.

El problema és que, normalment, els qui intenten malguanyar-se la vida tocant un instrument, solen ser pobres i estrangers, o siga, apestats.

Una abraçada