1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 30 de juny del 2011

Qui ensenyarà els espanyols a perdre?

Hi ha una nominació que porta rodant des del 85 i que es la de la Capital Europea de la Cultura.

A Espanya, com que els espanyols són tan juleios ells, que deia el finat Ramon Barnils, no se'n presenta una única ciutat arropada per tota la resta, sinó totes aquelles que els hi rota pels collons, en franca competència entre elles. Cosa que ja està bé. Almenys així m'ho sembla a mi.

Allò que no entenc és que, un cop una d'elles ha guanyat la nominació de dins de cinc anys, totes les altres que s'hi presentaven amb ella, es llancen com a llops contra el jurat que així ho ha decidit.

O sí que ho entenc, perquè dóna la casualitat que la que ha guanyat, Donosti, acaba de canviar d'alcalde, i ara els seus representants -no ho oblidem pas, elegits legalment- són de Bildu, una formació clarament independentista i constitucionalment, per ara, apta per aquesta responsabilitat de govern.

No sé com acabarà aquesta farsa, espero que tot quedi com cal, amb un rebombori absurd sense cap més conseqüència que el ridícul que estan fent.

Allò que sí que puc assegurar és que els espanyols no saben perdre. I uns tafurs d'aquesta mena, quan més lluny els hi puguem mantenir, més tranquils estarem.

2 comentaris:

julio navarro ha dit...

Aquest article de Juan Cruz em sembla molt encertat

http://blogs.elpais.com/juan_cruz/2011/06/las-palmas-de-gran-canaria-y-las-que-no-ganaron-y-la-que-gan%C3%B3.html

Uru ha dit...

Malauradament Julio tenim espanyols per dar i vendre. Son per tot arreu. Nosaltres em posat la senyera dalt la teulada de tants espanyols que tenim per veïns. No volen saber res del lloc on han nascut els seus fills. Hableme en cristiano coño! com vols que siguin bons perdedors! són bultors escampats per tot arreu.