1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 23 de desembre del 2009

No hi pot fer res la llei? Per ventura no és un agravant la reincidència?

Una vegada més el (mal)govern que patim els valencians torna a deixar fora els professors titulats en filologia catalana, impedint-los així poder guanyar-se les garrofes, mentre el dèficit de professors capaços d'atendre les línies en valencià demanades per la ciutadania s'incrementa.

Fa sis mesos, escrivia en aquest espai un comentari en el mateix sentit, De sentències, reiterats incumpliments i cròniques deficiències, i avui llig a Levante-Emv la notícia novament repetida "Filologia Catalana se queda fuera de la bolsa de profesores"

I sort encara que el valencià és cooficial amb el castellà, que de no ser així, tornaríem als temps de la dictadura. Una anècdota purament personal, a mi, de menut, don Vicente el mestre, em castigà un dia per haver parlat en valencià al pati del recreo.

I torne a insistir, amb tantes sentències, vàries de les quals del TS, no es podria aplicar l'agreujant de reincidència, i fotre'ls una bona multa, a banda d'inhabilitar d'una puta vegada els infractors, per la seua reincidència contumaç?

2 comentaris:

Rafael Arenas García ha dit...

No tenía ni idea de semejante aberración. Se me ocurre que debería poder plantearse el tema a la Comisión Europea para que ésta solicite la rectificación y, en caso de no producirse, iniciar el proceso correspondiente ante el Tribunal de Luxemburgo. El problema es que si el supuesto es puramente interno español la Comisión no entraría. Me imagino, sin embargo, que puede haber afectados que no sean nacionales españoles o que hayan obtenido el título de Filología Catalana fuera de España.
Vivir para ver, desde luego.
Felices Fiestas. Un abrazo.

julio navarro ha dit...

No, si las sentencias condenando a la Generalitat son contínuas, (sólo del TS creo que tres, y del TSJV ocho o nueve) pero como no invalidan las convocatorias, los profesores con titulación en filología catalana (incluso en la Universidad de València se la llamaba así, hasta que el Govern obligó al cambio de nombre) siguen sin poder ser contratados.

Y encima muchas líneas en valenciano quedan sin cubrir por falta de profesores.

Felices Fiestas