1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 3 de juny del 2009

De sentències, reiterats incumpliments i cròniques deficiències

Fa pocs dies llegia la notícia de que el conseller Font de Mora havia estat denunciat pel sindicat STE-PV i per AC (Acció Cultural) per la seua contumàcia en no acceptar la titulació en filologia catalana en les oposicions a professors.

I parle de contumàcia, perquè al moment de les denúncies hi havien quinze sentències favorables a la inclusió d'aquesta rama de la filologia en pla d'igualtat amb la de filologia valenciana, nom que rep la filologia catalana en terres valencianes per imposició del govern valencià contra l'opinió de la Universitat de València.

Les raons adduïdes pel friend & son of his mother Blackberry Fountain (excuseu-me de no traduir el seu nom a l'idioma mandarí, pel que sembla la seua nova dèria educativa) són que les quinze sentències afectaven totes elles, com si no?, a oposicions passades, i no a les futures. O siga, net i pla, que continuarà passant-se pel forro dels collons les quinze sentències.

Avui podem elevar aquestes sentències a setze, aquesta última afectant a les oposicions convocades el 2006, cosa que d'acord amb la teoria del conseller supose que no voldrà dir gran cosa, i que l'ínclit personatge i forense (no és broma) continuarà fent allò que li rote dels ous.

I clar, aquesta no contractació de gent qualificada, supose que no tindrà res a veure amb la crònica deficiència de línies educatives en valencià demandades pels pares valencians que volen que els seus fills siguen valenciano-parlants i que tot fa suposar que no tenen els mateixos drets (li ho preguntem a UPyD i els seus manifests? o al Pp?) que els pares castellano-parlants.

Clar que no, on va a parar. El liberalisme dels españoles no nacionalistas només funciona en un sentit: el favorable als seus inconfessats i inconfessables interessos.

D'això en Química li déiem òsmosi, i era una forma utilitzada per netejar un fluïd de les seues impureses.

No serà això el que pretenen? Netejar d'impureses catalanes (o gallegues, o basques) La Gran Nación Española?

Clar que, possiblement, l'únic que em passa és que sóc molt mal pensat.