1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 25 de març del 2010

I de la Cospedal què?

Astorat estic de les reaccions que l'última brofegada del senyor Mayor Oreja està suscitant en els media.

Tot lo món parla ahir i avui de la insensata parida de l'eurodiputat del Pp, però a qui li pot estranyar a aquestes altures de la pel·lícula les deposicions de l'insigne personatge?


Si fins i tot, el dinosaure Fraga, don Manuel, ha hagut d'eixir al carrer a dir que aquestes declaracions li semblen inversemblants.

Tot lo món parla de la falta de definició del senyor Rajoy, amb el seu etern ball de sí però no, i de no però potser... Gallec al cap i a la fi, que diria la també insigne i compatriota senyora Díez (Rosa)

Però encara no he sentit ningú demanant que la senyora Cospedal, secretària Peperina rectifique les seues (no sé com denominar-les) paraules, explicant-nos que no tenen proves fefaents (fehacientes) d'allò que el senyor Oreja ha dit. Quina barra, cristo, quin desficaci!

O siga que, si no ho he entés mal, les declaracions de l'eximi eurodiputat són compartides per ella, encara que no ho diga en públic per no tindre suficients proves de l'animalada proferida.

I dic açò des del meu pregon convenciment, sempre manifestat i mai no amagat, que la sortida final d'aquest atzucac en que estem immersos per les restes d'aquesta banda de criminals en que s'ha acabat convertint l'ETA passarà per una negociació final on aquests abandonaran formalment les armes, i el govern de torn en aquell moment es comprometrà a tenir una certa compassió envers aquells que mostren un cert penediment.

Més encara, tinc la secreta esperança que aquesta darrera negociació, o acord, o compromís, o com li acabem dient, serà amb un govern de dretes, o siga amb un govern dels coreligionaris d'aquest preclar senyor Oreja, el de les desmesurades i calumnioses declaracions.

4 comentaris:

armando alonso ha dit...

"La Cospedal", como tu la llamas, quizás pretenda pasar por una subnormal que no alcanza a comprender lo que ha dicho Oreja. O quizás lo sea; que tampoco yo lo descartaría.
En cuanto a los demás, sean de su cuerda o de la de enfrente, mas de lo mismo: pura hipocresía con ETA.
Siento discrepar de tí, porque me gustaría creer que la gente de ETA tiene ideas políticas. Ya he comentado en otras ocasiones, no se si en este foro, que algo conozco de ETA (desgraciadamente). Sigo manteniendo que ETA no es mas que una banda mafiosa, que a base de asesinatos, secuestros y extorsiones se han montado un medio muy productivo de vida.

julio navarro ha dit...

Armando, em da la impresión de que no discrepamos demasiado: creo que hace mucho tiempo, excesivo, tuvieron ideas políticas; en este momento, si tienen algo son excusas, más bien por no quedar mal ante la parroquia.

Pero, a pesar de todo y dicho lo dicho, no conozco ningún final de la violencia que no pase bien por la exterminación total de los violentos y desaparición absoluta de sus seguidores (Baader Meinhoff, Brigadas Rojas), bien por un pacto por simbólico y mínimo que sea.

Creo, sinceramente, que aquí no es aplicable el paradigma Baader Meinhoff o Brigadas Rojas.

Bernat ha dit...

El que es mes repugnant es que ni la Cospedal, ni la Soraya, ni el Rajoy, i ni fins i tot el mateix Mayor es creuen el que estan dient.

Cada vegada estic mes fart de viure a un pais on algun desaperensius poden fer acusacions tan greus, sense cap proba, i ningú no els demana que dimiteixen.

I dels jutjes ni en parlem. Por em fa!

julio navarro ha dit...

Millor no parlem dels jutges. Por, pànic, basarda. Em manquen paraules per definir-ho.

Salut