1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 30 de març del 2010

Tres milions de fiança pel Matas, l'ex ambaixador de València als EEUU

Tres milions d'eurets, cinc-cents milions de les antigues pessetones que el jutge ha imposat a l'ex-president Balear, ex-ambaixador del País (perdó, Comunidaz) Valencià (digne successor en el fantasiós càrrec del també digníssim ex-futbolista i cantant Julio Iglesias).

Casualment amic (molt amic, certament) de l'ex-Molt Honorable Edu Zaplana, aquell firaire venedor de burres que confessà -recordeu el cas Naseiro-Palop, també dit Manglano pel jutge que la cagà?- que estava en política "para forrarse"

Casualment membre del Pp, partit que, com tots sabem, és absolutament refractari a la corrupció, com clarament ho demostren el cas Gürtel, o l'anteriorment citat cas Naseiro, o el de les subvencions al lli, o els diversos casos que afecten el cacic castellonenc Fabra, o el cas de l'Ivex y Julio Iglesias amb pagaments de contractes milionaris B en paradisos fiscals, o el cas Canyellas, o...

I què me'n dieu dels negocis del senyor Alvarez Cascos i les seues successives parelles? o del senyor Aznar i les inversions en fallides medalles nord-americanes? o del gendre d'aquest, Agag, i les seues amistats perilloses?

Tres milions de fiança i una previsible presó.

I l'horrible sensació que encara no hi són tots, que no tots aniran a raure a la garjola on caldria que hi fossin pel bé de les butxaques dels soferts ciutadans.

Merda de país, de govern i d'oposició. Segur que ens els mereixem?

3 comentaris:

armando alonso ha dit...

En El Pais digital de hoy, hay un enlace para leer los 147 folios de la sentencia. He tenido la curiosidad de leer muchos de esos folios y es para echarse a llorar. Por otra parte, el juez instructor, incluye expresiones muy de andar por casa que clarifican aun más la gravedad de los delitos del Sr. Matas y Cía y el morrazo de este individuo, saqueador de mis impuestos. A mí me importa poco el sitio geográfico del saqueo: siempre serán parte de mis impuestos y de los del resto de contribuyentes.
No soy experto en leyes, pero si lo que este sujeto se ha embolsado para sí y para sus compadres de partido es del nivel que se cita en la sentencia, poca me parece la fianza.
Un abrazo.

julio navarro ha dit...

Dime obsesivo, amigo Armando, pero siempre encuentro a faltar que no pillen a Zaplana

http://www.diarioinformacion.com/portada-alicante/2010/03/26/grabacion-desvela-reunion-matas-zaplana/993466.html

En fin

Clidice ha dit...

I no et dóna una guspira d'esperança veure que, malgrat tot, va sortint la podridura? pensa en temps pretèrits, en quantes fortunes s'han fet sobre els ossos del poble sense que ningú no s'hagi escandalitzat. Res és perfecte, però potser al final aconseguirem alguna cosa :)