1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

diumenge, 28 de març del 2010

Un altre més a punt de caure

Tinc uns veïns, una parella, amb qui molts dissabtes hem sopat junts, que tenen un petit negoci. Ell, distribuïdor d'articles de pintura, ella, amb aquells mateixos productes portant la botiga del poble.

Ell, si fa no fa de la meua edat, sempre en la carretera, visitant clients a Múrcia, a Andalusia, la seua il·lusió en arribar dissabte a migdia era de tancar la botiga allà al poble, Xúquer amunt i baixar-se'n a la platja a passar el cap-de-setmana.

Fa ja algun temps que no els veiem per ací, una antiga malaltia crònica l'ha tingut a l'hospital, ens ha dit la dona.

Però avui me n'assabente que la malaltia està sent potenciada per l'estrès dels deutes que se li van acumulant, perquè els seus clients ara li estant fallant. Els seus clients indubtables, els de tota la vida, els seus clients que mai no li havien deixat res a deure, ara que, per motius de salut, ha deixat de visitar-los, estan retrasant pagaments.

I han hagut de posar venals l'apartament i el garatge de la platja en un desesperat intent de no tancar, de mantenir viu el negoci del que han viscut aquests darrers anys.

Dues víctimes més d'aquesta llarga crisi que sembla que mai no acabarà.

I en van...

2 comentaris:

Clidice ha dit...

i els que n'arribaran a caure de malalts :(

armando alonso ha dit...

Y mientras honrados trabajadores y comerciantes como tu amigo lo pasan jodidamente mal, ¿cuántos sinvergüenzas siguen malversando nuestros impuestos?. ¿Cuántos desaprensivos que dirigen entidades de crédito (como las que tu y yo hemos conocido) siguen engañando a clientes incautos y esperando a que escampe para volver a montar otro tiberio igual o peor al que está provocando situaciones como la de tu amigo?.

Un abrazo.