1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 22 de setembre de 2009

Una (in)formació escasament (és un dir) comprovada

Llig avui a Vilaweb que ABC ha publicat un article on es fa eco d'uns actes homenatge a etarres ocorreguts a una població inexistent. Que no, que Arralde és un poble fictici d'una sèrie, Goenkale, que fan a la EITB.

Anem millorant.

Fins ara només li coneixia a aquest il·lustre diari la tendenciosa i imaginativa informació sobre manifestacions festives transformades en violentes algarades (en recorde una a València, amb pares i xiquets i xarangues de música i globus i cançons, la informació de la qual, subministrada per l'ABC, fou realment exemplar com a exemple d'in-formació educativa per a la seua ciutadania)

Avui comprove que ja són a punt de superar el més autèntic periodisme groc de Kane/Hearst: que la realitat no ens destaroti el missatge. Si no existeix, se l'inventa.

Tot sigui per la causa/pàtria.

2 comentaris:

Nynaeve ha dit...

Uffffff es que si normalmente manipulan, con el tema de ETA hacen el rídículo más absoluto.

Tacharon una página de proetarra. Su gran argumento, que tenían una televisión online, para animar a los presos.

¿es posible que alguien se crea que los presos tienen acceso a internet de forma pública, que pueden elegir qué televisión ver y en qué momento???

La página la cerraron, porque llegó a un juez, gracias también no sé si a la AVT, o Dignidad y Justicia ya los había denunciado o había dicho que lo iba a hacer.

colombine ha dit...

jeje,

una cosa es que haya desaparecido el nombre y otra que no exista el pueblo o pueblucho donde se ha hecho el homenaje encubierto a los etarras presos...

besos