1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dissabte, 15 de maig de 2010

El rei ha mort, visca el rei!

Ahir culminà aquest primer acte de l'absurda comèdia que ens ha tocat presenciar.

Primera batalla guanyada per FE, Manos limpias, Trillo, Varela, i tutti quanti.

Colla d'envejosos, ressentits i mafiosos, embarcats en una vendetta personal que s'ha convertit en una ofensa general contra persones de bé.

Supose que aquesta nit un grapat d'indesitjables hauran brindat amb cava (ah, no, que el cava és català!) sense adonar-se'n que la seua victòria és pírrica, que l'estigma d'haver utilitzat les esquerdes d'una justícia, com totes, plena de forats i amagatalls per permetre desficacis com aquest, els hi suposarà un tatuatge indeleble i inoblidable a partir d'ara.

Però la comèdia continua.

Ahir, els apressats i ràpids components del CGPJ per deixar-lo sense treball, no havien estat capaços de decidir si podien, o no, deixar-lo anar a treballar on el reclamen. Però ho hauran de decidir, i després del vertiginós divendres, no tenen cap excusa per demorar-ho.

I encara que diguin que no, haurem d'esperar què diu el fiscal del TPI, Moreno-Ocampo, perquè si Garzón era bo pel treball despús-ahir, no crec que hagi deixat de ser-ho avui.

Ionesco i Beckett redivius.

Gràcies, profetes.