1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 19 de maig del 2010

Honni soit qui mal y pense

Confessaré públicament que, per a la meua vergonya, em temia una llarga demora en la resposta del TS a la nova requisitòria del CGPJ sobre si podien, o no, deixar anar-hi Garzón a La Haia.

Les altres respostes, CPI, Fiscalia, Executiu espanyol, s'havien produït, positives com tot feia esperar, pràcticament sobre la marxa.

Doncs no, ahir mateix, el TS va respondre amb un nihil obstat, i la Permanent del CGPJ, ja a poqueta nit, això sí, va poder donar també el seu sí.

Confiem, per tant, en que les aigües s'encalmen, i allò més important de tot, que d'una punyetera i trista vegada els damnificats per la guerra incivil, i la molt més incivil postguerra, puguen assolir la merescuda justícia.

Ah, se m'oblidava: que els franquistes, nazis, falangistes i demés pendons que encara queden rodant pel món, se'n vagen tots a fer la mà d'una punyetera volta i ens deixen viure en pau.

Quant a Garzón, què voleu que us diga? agrair-li els serveis prestats i bon vent i barca nova