1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 11 de maig de 2010

A l'enemic que fuig, lo pont de plata

Per fi l'amic Garzón ha mogut fitxa.

El mateix dia que els diaris ens contaven el regateig trillero (o potser trilero?) Garzón per Camps, el jutge estrella (o estrellat potser?) s'ha tret l'as de la màniga i ha acceptat l'oferta del seu amic Moreno, fiscal del TPI.

Si les coses li surten bé, aquest pròxim exiliat assessor del TPI continuarà treballant en allò que més li agrada, i des d'un tribunal encara amb cert prestigi, podrà fer una bona (immensa) botifarra als jutges que li han volgut fer la pell.

Vençut pel franquisme? bé que ho sembla en primera instància (estic contagiant-me del llenguatge d'aquests baines) però em fa la impressió que aquests Vareles i Trillos han aconseguit una victòria pírrica que no solament els costarà de pair, sinó que a més, els hi pot produir alguna que altra úlcera.

A València tenim una dita:

Setze jutges d'un jutjat mengen fetge d'un penjat...

I ara, a esperar que ens diuen demà sobre el Molt H P (Molt Honorable President, no penseu mal, cristo) Sisco Camps.