1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 11 de juny de 2008

Cansat i trist d'escoltar sempre la mateixa cançoneta
contadores de visitas


Ahir a la tarda, a través d'uns comentaris en un bloc dels que solc visitar a sovint, vaig arribar en un altre què, pel títol, parlava sobre un tema "Air Berlin" sobre el què jo havia fet els meus comentaris, al matí.

Al mencionat bloc, que per cert presentava a la part dreta un enllaç a UPyD, cosa que em sembla perfecta, mostrava la carta que alguns catalanoparlants havien enviat a Air Berlin protestant per l'editorial, la modificava d'una forma que supose que l'autor considerarà intel·ligent, la traduïa a l'alemany, i demanava que fos enviada per la major quantita de gent possible a Air Berlin, amb la confessada fi de contrarestar l'original.

No me'n vaig poder estar d'afegir un comentari deplorant que l'autor i molts dels que havien comentat al seu post, consideressin que la millor forma de defendre el castellà (o espanyol que és com ells li diuen) és atacar qualsevol utilització del català (o qualssevulla idioma dels què molts d'ells pensen dialectes)

Personalment sóc bilingüe, o al menys m'hi aproxime moltíssim. Admire el castellà (o espanyol, si voleu) i el practique sempre que puc. I si en algun lloc es troba amenaçat, (Puerto Rico, sud d'EEUU, Guinea, on siga) sempre tindran la meua signatura aquells que me la demanen. Però a Espanya, precissament a Espanya... dubte molt que estiga ni molt menys en perill d'extinció, ni amenaçat, ni tan sols una mica tocat, ni una mala micona.

Ho sent, no tornaré a visitar aquell bloc, ni per saber si han respectat el meu (respectuós, no ho dubteu) comentari, o l'han esborrat.

Però em deixen tan trist, tan desmoralitzat, aquestes actituds, per una altra banda tan usuals...