1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dilluns, 16 de juny del 2008

Losantos, Federico. 36.000 € de l'ala




contadores de visitas


El tribunal ha fallat a favor de Gallardón i en contra del Fedeguico Losantos.

Ohé, ohé, ohé

No li'n queden més demandes i judicis pendents?

Encara que 36.000€ amb les creuetes que la gent els hi continuarà posant en la declaració, està pagat amb la punta de la gorra.

L'única cosa que deplore és que els diners vagen a parar a l'AVT en comptes d'anar-hi a l'associació de víctimes de l'11M que són qui realment ho mereixen i ho necessiten.

De totes formes i maneres,

ohé, ohé, ohé.

Salut i República

3 comentaris:

colombine ha dit...

salud y república!!!!!

Anònim ha dit...

Julio, no te preocupes, el dinero no irá a parar a la AVT. EL PAÍS ha dado mal la noticia. Losantos ha sido condenado a pagar una MULTA, no una indemnización a Gallardón. Por tanto, ese dinero, caso de confirmarse la sentencia, irá a parar al Estado, no a Gallardón.

No me explico cómo EL PAÍS comete estos errores tan elementales. Les he enviado dos comentarios advirtiéndoles del error, pero de momento no lo corrigen.

Salud

Nekane ha dit...

DICE QUE VA A RECURRIR; A LA CARCEL CON ËL, O TIENE MÁS PELIGRO , MENOS CULPA QUE LOS CHICOS QUE QUEMARON LAS FOTOS DE LOS REYES??????.
MIERDA DE JUSTICÍAS!!!!!!!.
BESITOS