1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dilluns, 15 de setembre del 2008

Un cap de setmana atrafegat

Cap de setmana atrafegat.

Dijous nit, onze de setembre, assistim la dona i jo, a un concert representació del Misteri d'Elx, que té lloc a la Basílica del Pilar, a Saragossa, gràcies al patrocini del Vaticà i de la CAM, enmarcat dins dels actes de l'Expo. El recinte, ple de gom a gom, vibra amb els cants i la representació d'aquests incommensurables aficionats cantors de la Capella del Misteri, d'una professionalitat que ja voldrien molts professionals.

Malgrat la impossibilitat de reproduir la màgia de la baixada de la carxofa i l'araceli, des de l'altíssima cúpula, per recollir l'anima de la Mare de Déu, possible només a la Basílica d'Elx, algunes imatges en les pantalles que omplen el recinte, donen una mínima idea de l'escena als qui no han tingut la sort de veure-ho en directe.

Vaig filmar una mica, amb la meua càmera i, en quan hauré pogut pujar a youtube el cant dels àngels, de l'araceli, el desaré al meu bloc de fotos i celebracions, perquè en gaudiu.

Dissabte, anem a l'expo, a cremar l'última entrada que ens quedava. Esgotador, Visitem alguns dels pavellons no visitats en les dues sessions anteriors, però ens quedem sense arribar a veure pavellons molt sol·licitats, com el d'Alemanya, o el d'Espanya. Les cues per entrar-hi són infinites.
Una anècdota: el pavelló de Cuba, al col·lectiu d'Iberoamèrica, es trobava tancat, metàfora política potser? Les fotos d'aquests dies, seran pujades també, quan tingui temps al meu bloc de fotos

Diumenge a migdia, prenem una cervesa amb Casa, a la plaça de San Bruno, vora la Seu. Una estona agradable, i una nova relació, cara a cara, amb un altre membre de la Comunidad. Bon feeling. Intentarem que aquesta relació no es perdi.

De tornada a casa, compre el diari, i, a primera pàgina, dos titulars d'aquests que esborronen:

La primera fa referència a que la lentitud en les resolucions judicials del CGPJ pot deixar, i a deixat en cinc dels casos, en la impunitat a jutges que mereixien, segons el mateix CGPJ, una condemna. Veure l'article "La justicia deja impunes a cinco jueces que cometieron faltas graves" i és que sembla que el CGPJ està obligat a sentenciar en sis mesos. Segur que els pobres estan estressats. Ah, Tirado no s'ha salvat per poc, ja estava acabant-se-li el termini. Ara que, una multa de 1,500€... tampoc no s'hi pot queixar gaire.

La segona fa referència a un llibre de text d'Ètica de l'editorial Casals, elaborat per José Ramón Ayllón y Aurelio Fernàndez, on sembla que es compara l'avortament amb l'Holocaust, s'explica que els fills de pares separats o divorciats, són candidats a la drogoadicció i altres perills, i altres collonades per l'estil. I després ens estranyem que hi hagi gent que s'oposi a Educació per a la ciutadania (segur que són els que no trobaran res a objectar a un pamflet com aquest). I és que després de més de trenta anys, anem enrere, com els crancs.

5 comentaris:

XARBET ha dit...

Veig que tu també has tingut un cap de setmana atrafegat, nosaltres tornarem ahir de Florència i encara estem enlluernats per el que hem vist, es una ciutat magnifica i magnificent. Quan parlaves de la cúpula del Pilar no he pogut menys que pensar en els 461 escalons de la cúpula del Duomo de Florència, que varem pujar amb esperit d'alpinistes. De allò que anomenen justícia no en parlem, tenc vergonya de pertànyer a un país que permet un estat de coses tan miserable. La justícia espanyola es un cachondeo. ¿No et sonen aquestes paraules, es van dir ja fa molts anys. En fi, ja pasaré per els teus blogs per veure les fotos i el videu. Salut.

Anònim ha dit...

Hola Julio
He llegit l'article dels jutges i sembla que s'ho preguin a burla.
He escrit un post sobre el manual "Ética", estic encara tan indignada que no m'arriba la camisa al cos.
Espero el teu vídeo
Mooolts petons

armando alonso ha dit...

Veo que todos estamos, más o menos, yendo y viniendo en esta época estival. A mi me ha pasado igual que a ti,Julio, y a Xarbet. Cuando he vuelto de una de mis varias escapadas, me he encontrado con que la justicia sigue siendo un cachondeo (peor aún, el cachondeo y la desidia está aumentando) y que el integrismo y fanatismo religioso no cesa. Y los pacientes ciudadanos tragando permanentemente.
Un abrazo.

Nekane ha dit...

Esperemos que nadie empiece a tomar la justicia por su mano, es peligroso..
BESINES

colombine ha dit...

jajajaja, ...me ha hecho gracia Niki, ..esperemos que no...

la verdad es que la justicia , ..cada vez está generando más desconfianza, ..ahora se ha visto claramente su tremenda politización ...

Es preocupante no poder creer en la justicia ...

un beso