1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 28 de gener del 2009

Epc vs objecció dels pares. 22-7. Triomfa la sensatesa

Després de més de 20 hores de deliberacions en dos dies i mig, el Tribunal Suprem ha decidit que no hi troba cap motiu real que permeta l'objecció a l'assignatura Educació per la Ciutadania.

La votació dels jutges (el ple de la sala tercera: 30 jutges menys un, excusat per motius mèdics) ha estat de 22 vots a favor (contra la possibilitat d'objecció) i 7 en contra.

Encara que tinc molt clar que els pares objectors, atiats per la caverna religioso-mediàtica, no quedaran gaire contents amb aquesta sentència i intentaran apelar al constitucional -inclús parlaven de continuar avant, si aquest darrer no els hi fera cas (cosa bastant possible, tot siga dit), amb instàncies europees: tot pot ésser, sembla que no tinguen sentit del ridícul...- a mi, personalment, em sembla una sentència no ja justa (qui seria tan ingenu de demanar justícia a la Justícia?) que també, sinó sobretot, sensata.

Consulte una enquesta feta a Levante-Emv i trobe, amb sorpresa, que la proporció dels que l'han respost, 73% contra 27% coincideix, si fa no fa, amb la proporció que han mostrat aquests jutges de la sala tercera del Suprem. Curiós, oi?

Post scriptum. Torne a consultar l'enquesta i ja van 82 a 18, se m'està rompent la gràcia del comentari. Cagon dena...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La sentencia estaba cantada, Julio. El Supremo es un tribunal bastante fiable. El Constitucional, en cambio, es más flojo y además está más condicionado por factores externos.

De todas formas, también el TC tumbará el recurso. El ruido es más mediático que jurídico.

Ahora, la irresponsabilidad política de los gobiernos autonómicos valenciano y madrileño llamando públicamente a la insurrección civil, eso no tiene nombre.

XARBET ha dit...

Jo, m'he quedat un poc confús amb l'adelant de la sentencia. Diu el que he llegit, que la assignatura no impedeix que els pares eduquin als seus fills en la religió que vulguin. ¿Per dir això fan falta vint hores deliberant?

Anònim ha dit...

Deamasiado ha tardado,..ni siquiera tendría que haberse admitido el recurso...cada día entiendo menos la justicia...

Cómo si formar a las personas en valores y hablarles de sus derechos,..hubiera que preguntarlo en democrácia...

Todo por un una rebelión de sacristías que deberían importando un bledo...

Pero el parque sigue ...ahora está confirmar que se da como es debido...el parche sigue...y a lo siempre...

!!QUE EL ESTADO NO PAGUE MÁS CLASES DE RELIGIÓN CON MI DINERO!!