1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 4 de juliol de 2008

Salvador Llosà i Selvi. El gat invisible

Salvador Llosà és un pintor valencià -de Burjassot precisament, com l'Estellés-, una part de l'obra del qual, la de caricatures i acudits gràfics sota el nom d'El gat invisible, conec de fa temps.

Avui, m'arriba l'últim número del temps i, com sempre, m'hi aboque a la darrera pàgina, amb l'article de Mira, L'Europa gòtica, i a la primera on hi ha aquest esplèndid dibuix, on només hi trobe a faltar un cert periodista.Aconselle, si voleu riure una estona, que visiteu la pàgina enllaçada com a gatonera, on figuren molts dels seus acudits setmanals.

2 comentaris:

Lola ha dit...

lo que son las cosas , no hace mucho yo vi aqui algunnas de sus caricaturas..tengo unos vecinos valencianos, que por fallas sobre todo les envía la familia una especie de periódico revista ..todo dedicado a las fallas con imágenes de todos los ninot y falleras y falleros..

En otro periódico de los que tenía vi dibujos de este artista

Nekane ha dit...

pENA QUE NO LE COMIERAN SUS PROPIOS FANTASMAS.
besitos