1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 11 de juliol de 2008

Tornaran els zeppelins? Una (bona) notícia en la pàgina de Boeing

Sembla que la pujada dels preus dels combustibles fòssils podria fer-nos retornar a la sensatesa fa tants anys abandonada.

Segons la pàgina de Boeing, aquesta ha signat un acord amb una firma canadenca, SkyHook International Inc. el proppassat 08-07-2008, per construir transportadors aeris de gran tonnatge, basats amb la mateixa idea dels zeppelins, amb gas heli, per evitar desastres com el famós del Hinderburg.

I jo pense, si té èxit, i caldria que en tingués, per què no reprendre el transport interoceànic de passatgers. Ens evitaríem el jet-lag, i qui tingui molta pressa, que usi les video-conferències.

Esperem que la iniciativa prospere, i tinga continuïtat. Sería una esplèndida notícia.

1 comentari:

Mari ha dit...

aixó, si que es bó per tutom i una bona inisiative i una mijoría per tot el mòn, graçies per compartì-Un petò t´estima Mari la teva fada.