1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 11 de juny de 2009

MALEÏT SIGA.

Maleït siga, i que cap advocat espavil·lat, ni cap jutge benevolent, li puguen mai estalviar els anys de presó que legalment li pertoquen, que sempre seran menys dels que realment mereix.

I parle del fill d'una puta (amb la meua més sincera petició de disculpa a les putes que cap mal m'han fet, però és com ens expressem al poble) que alguns (entre ells els diaris) qualifiquen erròniament d'empresari, aquell que s'aprofita dels immigrats sense papers per tenir una mà d'obra barata, i així guanyar més diners encara.

Parle del fill d'una puta (més disculpes a sa mare que no sé si en té part de culpa o tot el mèrit és d'ell) que manté una fàbrica de pa sense les seguretats degudes.

Parle d'aquest malànima, d'aquest pocavergonya, d'aquest criminal, i del seu fill qui, acomplint ordres de son pare, traslladarà el ferit a l'hospital, abandonant-lo a dos-cents metres, no abans d'haver llençat als fems un braç que, amb els avanços actuals, podria haver estat reimplantat.

I parle de tots aquells veïns, amics, coneguts i passetjats (i possiblement correligionaris) que el defendran senzillament perquè ell és espanyol i la víctima bolivià.

notícia a El País

notícia a Levante-Emv

MALEÏTS SIGUEN TOTS

Però especialment ell, i el fill.

I només demane que cap jutge, ni advocat, ni sursum corda, els estalvie els anys que legalment els pertoquen.

Que sempre seran molt menys anys dels que realment mereixen.

2 comentaris:

XARBET ha dit...

Maleit sigui. Tal qual, no tenc res mes a afegir. Nomes comentar que ademés de un fill de truja, es imbecil. Una combinació aquesta que hi es molt al nostre pais, sobre tot a la politica.

colombine ha dit...

Terrible,..Ya escuche en la televisión algo aunque no dando el relieve que el caso requiere..

Creo que por ambas partes puede haber negligencias..

La justicia tiene que demostrar en casos así que es implacable..caer con toda su fuerza sobre los culpables..

Hay que poner freno de una vez por todas a que algo así fuera a ocurrir...

Esperemos que así sea...y que los sindicatos no sean comprados también...porque los compañeros del trabajador ya lo han sido...

un beso