1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

diumenge, 28 de juny del 2009

La Pobla. Les bodes de gais en horari laboral.

Ahir en la portada del Levante, diari que compre físicament quan sóc a València, vaig llegir una notícia que deia exactament:

EL ALCALDE DE LA POBLA ACEPTA CASAR A LOS GAYS, PERO ENTRE SEMANA POR SER MÁS BARATO.

Però avui, al consultar la notícia per internet, l'única cosa que trobe és la següent:

Soler casará gays entre semana para que salga más barato on el text només parla de la decisió de l'ajuntament de La Pobla Llarga d'efectuar, a partir d'ara, totes les bodes civils en horari laboral per reduir despeses.

Rescate el diari de la bossa de fems on ja hi havia anat a parar, per intentar esbrinar si el problema és de titular, o hi ha alguna cosa més a la notícia que no ens diuen.

I bé, sembla que no hi ha hagut cap problema de pressupostos i despeses en tots aquests darrers anys, per a l'alcalde Soler, casualment del Pp, fins que els contraients han estat una parella (Salva i Tomàs) d'idèntic sexe.

I sembla també que hi ha una sèrie de gent malpensada, com ara jo mateix, que creuen que aquesta decisió de l'ajuntament poblatà s'ha precipitat per la qualitat homosexual dels contraients. I que, feta la llei feta la trampa, la resta de parelles, sobretot si són "normals" i amigues de l'alcalde i demés forces vives, podran casar-se el dia que millor els rote.

Com toca.

O no?