1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 24 d’octubre del 2008

Per què no una amnistia mútua a la Comunidad del País?

Avui he rebut un correu de l'amic Xarbet-Frederic, denunciant que la seua parella Rauxa-Cristina, continua "castigada" a la Comunitat del País.

Ja només hi escric allí, quan el tema afecta no només a amics personals, com és el cas, sino que l'afer presenta característiques que el fan general.

Així que he pujat el bloc que transcric a continuació:

Per què no una amnistia mútua a la Comunitat

I vull que consti que no dic perdó, perquè no crec que els castigats, o al menys molts d'ells tinguessin cap motiu per ser-ho.

Dic mútua amnistia, oblit, per totes dues bandes.

Amb el compromís dels censors de no tornar a fer l'ase tal com han fet, esborrant blocs, i penalitzant indiscriminadament, confonent justos i pecadors, tot creient ser els amos quan no són més que els administradors d'un sistema.

Amb el compromís dels blocaires de no incórrer en desproporcionats atacs personals i personalitzats, respectant unes normes d'educació mínimes i un laisser faire, laisser passer que, de vegades, poques, és cert, trobe a faltar.

Des d'aquí demane que s'aixequi immediatament qualsevol càstig que encara resti per aixecar, i que, un cop fet això, els administradors se n'obliden de la seua tasca de censors, inútil sempre, i ens facin costat en les nostres peticions de millora de la plataforma. Que això sí que resulta important i just i necessari.

Salut

PS. TOT EL MEU RECOLZAMENT A RAUXA-CRISTINA



¿Por qué no una amnistía mutua en esta comunidad?

Y quiero que conste que no digo perdón, porque no creo que los castigados, o al menos muchos de ellos tuviesen ningún motivo para serlo.

Digo mutua amnistía, olvido, por ambas partes.

Con el compromiso de los censores de no volver a hacer el burro como han hecho, borrando blogs, y penalizando indiscriminadamente, confundiendo justos y pecadores, pensando ser los amos cuando no son más que los administradores de un sistema.

Con el compromiso de los blogueros de no incurrir en desproporcionados ataques personales y personalizados, respetando unas normas de educación mínimas y un laisser faire, laisser passer que, a veces, pocas, es cierto, echo en falta.

Desde aquí pido que se levante inmediatamente cualquier castigo que todavía quede por levantar, y que, una vez hecho ésto, los administradores se olviden de su labor de censores, inútil siempre, y nos apoyen en nuestras peticiones de mejora de la plataforma. Que eso sí que es importante y justo y necesario.

Salut

PS TODO MI APOYO A RAUXA-CRISTINA

6 comentaris:

Uru ha dit...

Hola guapo
Tens raó en el teu escrit a la Comunidad però oblidar no és fàcil. Segueixo emprenyada amb ells. Molt. No tenen vergonya, ni ètica ni escrúpols. Ninguneixen a tort i a dret. No tinc ganes de publicar. Estic trista. Segurament aniré a la coctelera però encara no m'he decidit.
Oblidar no es fàcil quan amb una senzilla disculpa i deixar de posar càstigs tot s'hauria aclarit ja.
El País m'ha caigut als peus de ple.
Tinc dos capítols més i part del tercer escrits i... no sé que fer, de debò t'ho dic.
Molts petons per a tu i la Tere (com va del genoll? suposo que bé, digues algo que no em contestes!!!!)
Més petons

julio navarro ha dit...

Marta, guapa, tens que acabar el teu relat, i ens el tens que deixar llegir.

Tere va millor del genoll, a poc a poc va notant-se la rehabilitació. Ara la tinc que convéncer perquè comenci a fer una mica de bici. A veure.

Petons

Nekane ha dit...

jOPO CON TU PERMISO COPIO ESTE POST Y LO PONGO EN EL MÍO, SABES QUE TE EXPRESAS BASTANTE MEJOR QE YO, ADEMÁS V CREO QUE PODRÍA SER PUBLICARLO EN CADA UNO DE NUESTYROS POST UNA MANERA DE QUE NOS ESCUCHEN.
ESTOY EN GIJÓN.
BESINES

julio navarro ha dit...

Nicky, sabes que no necesitas mi permiso, ni lo necesitarás nunca.

Me alegro de que vuelvas a estar en Xixon, si te apetece hablar, no tienes más que hacerme una llamada perdida.

Eso sí, antes de las 11:30 que tengo una reunión.

Besines

Anònim ha dit...

No entiendo ese empeño por continuar en La Comunidad. Nunca serás libre en un sitio donde otro tenga la posibilidad de censurarte en cualquier momento.

Lo respeto, pero no lo entiendo, siendo tan fácil migrar a una plataforma abierta, donde además puedes mantener perfectamente tus contactos.

Pero bueno, cada uno es muy libre de hacer lo que quiera, faltaría más.

Saludos

Daniel Yanez-Gonzalez ha dit...

Un abrazo, amigo, y gracias por recordarnos lo que es tan fácil olvidar.
Paz y libertad de expresión.
Daniel.