1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 18 de març del 2009

El preu és la bandera. Un article de Vicent Partal.

Possiblement el títol d'aquest post hauria d'haver estat:

El preu és la bandera, o demostració palpable que els partits españols també ho són, malgrat les seues abrandades declaracions, nacionalistes.

I dic partits i no directament espanyols, només per suavitzar l'assert, tot acceptant que algú em comente que en coneix un que no ho és... possiblement.

I quina ingenuïtat la del solitari Joan Herrera, d'ICV, quan demana, al país de les corrupcions vàries i variades, que els defraudadors a Hisenda, estiguen, per molt esportistes d'elit que siguen, impossibilitats de representar-nos als demés ciutadans que no defraudem.

I és que, què ens importa que no contribueixen, ells que tant guanyen, amb els seus impostos al finançament de l'estat si, quan triomfen, s'emboliquen amb la bandera d'Espanya.

Acàs no ens hauríem de donar per ben pagats?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, un poco ingenuo Herrera, por cierto uno de los tipos más capaces y honestos del Congreso.

Julio, acuérdate del famoso 3% de CIU. ¿En qué bandera se envuelven Mas y cía?

Lo malo de los símbolos es que se prestan a la manipulación por parte de unos (nacionalismo español) y otros (nacionalismos periféricos).

Patria, bandera o nación son conceptos sospechosos y frente a los que uno siempre debe estar en guardia. Hace tiempo que sólo creo en las personas.

De todas formas, estoy de acuerdo en que uno de los demonios oficiales actuales es "el nacionalista", que por supuesto siempre es el otro, es decir el nacionalista periférico, un tipo malo malísimo. Perverso. Demoniaco.

En fin.

julio navarro ha dit...

No me olvido, y me indigno de lo fácil que resulta en este país que nos ha tocado en suerte, acallar al ministerio fiscal y paralizar investigaciones y procesos necesarios.

En fin, amigo Angel...