1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 12 de maig del 2009

Miscel·lània

La Cope abandona (això no ho fan altres desodorants) dos dels insultadors professionals que, sota el nom de periodistes, campaven a pler, per l'empresa dels bisbes.

Federico Jiménez Losantos y Cesar Vidal rompen con la Cope

Han declinado la oferta realizada por la cadena de los obispos. Seguirán hasta el 31 de agosto.

Quantes multes més li poden caure a l'emisora en aquests tres mesos que hi manquen?


* * *


Una jutgessa de Nules decideix, després de cinc anys, iniciar judici contra Fabra (D. Carlos, el de les ulleres de sol) i companyia, per falsedat documental. Rajoy (D. Mariano, el dels fideus a la boca) no diu res de res. Només ha falsificat documents comercials o la falsificació alcança també els bitllets de loteria?. Aquest paio és un geni. Ara que de família li ve.

La juez prepara la apertura de juicio oral contra Fabra por un delito de falsificación de documento

Felicitats a la jutgessa per la velocitat de creuer en aquesta cursa de relleus -quants jutges i jutgesses han passat ja pel jutjat de Nules?- Això és eficàcia i no el Renault d'Alonso (D. Fernando)

Per cert el TSJ de València, el mateix que haurà de jutjar Ppaquita la CamPpestre i Ricardito Costa, el del cotxe de 80000 euros, diu que "verdes las han segado" i que encara manquen uns quants recursos, abans d'obrir la vista.


* * *


El TS espanyol, i no el de Mérimée (M. Prosper, el de Carmen) diu que no només "la espanyola cuando besa es que besa de verdá" sinó que ja està bé de ser cornuts i pagar el beure, així que d'ara en avant quan els bisbes acomiaden un qualsevol professor o professora de religió, per motius tan indiscutiblement acadèmics com són els de viure en pecat, la indemnització anirà pel seu compte (pel de l'església).

Los obispos pagarán las indemnizaciones a los profesores de religión despedidos

Sembla que la conferència episcopal diu que la seua religió (i el concordat) els impedeix amollar ni una aguileta (cinc cèntims de peseta) i això que aquestes monedes porten fora de circulació més temps del que la majoria d'espanyols pot recordar.


* * *


La píldora de l'endemà es podrà (dins d'uns pocs mesos) comprar a les farmàcies sense necessitat de recepta mèdica. Sembla que el Col·legi de Farmacèutics ja ha dit que donarà llibertat de consciència a aquells afiliats que no vulguen vendre-la. Si aquesta notícia fóra certa, proposaria al govern l'autorització de venda als supermercats i en màquines d'autovending com ja passa amb els preservatius. Segur que també es queixaven.

La píldora del día después se venderá en farmacias sin receta

Recordeu quan ens contaven, sense baquejar-se per terra de la risa, que la pilule produïa barba en les dones?


Yo no sé muchas cosas, es verdad,
tan sólo digo lo que he visto.
Y he visto que la cuna del hombre
la mecían con cuentos


León Felipe

8 comentaris:

patita de goma ha dit...

Un día con buenas noticias!! muakss

XARBET ha dit...

Bona miscel·lània, si senyor, quasi totes bones noticies. El que em fa mes gracia son les queixes dels que diuen que es vendrà la pirula del dia després a menors ¡¡¡¡ Ony, si tenen edat per clavar,que no les discriminin a les farmàcies. Per cert a Maó, hi ha una farmacia que encara no ven condons.

julio navarro ha dit...

Si es que hace un ratito estaba oyendo la entrevista de Antonio SanJosé con Javier Sádaba a cuenta de su último libro: La vida buena, en el que decía que la felicidad estaba en los pequeños detalles, y que siempre se pueden encontrar los suficientes para alegrarte la vida.

Y he revisado los periódicos para ver qué encontraba que me pudiera alegrar un poco.

Salut

XARBET ha dit...

He llegit un comentari teu al blog de Nire, a veure si aprens a escriure maonesa, maionesa o mahonesa en castellá, y deixes els gabachos a casa seva. Una estirada d'orelles.

patita de goma ha dit...

jijiji, en cuanto lo vi, sabía que vendría a regañarte!! jajaja

julio navarro ha dit...

DRAE: salsa mahonesa, o ~ mayonesa.
1. f. La que se hace batiendo aceite crudo y huevo.

++++++++++++++++++++

DCVB no l'he trobada ni com a maonesa, ni com a maionesa. Serà perquè l'Alcover Moll era menorquí.

++++++++++++++++++++

Diccionari de l'Enciclopèdia.

maionesa

[1897; del fr. mayonnaise, íd. (1807), que sembla una alteració de (sauce) mahonnaise 'salsa de Maó', anomenada així en record de la presa de Maó pels francesos el 1756]

adj i f GASTR Dit de la salsa feta deixatant rovells d'ou amb oli, sal i una mica de llimona o vinagre.

+++++++++++++++++++++++++

Com que sóc molt respectuós amb els amics, i amb els idiomes, passaré a escriure en castellà mahonesa, per molt que continuï pensant que realment no és més que un all-i-oli assuavit pels francesos i batejat amb aquest nom en auto homenatge per la, afortunadament, efímera, invasió de l'illa.

Salut

XARBET ha dit...

No se possar enllaços aqui, en tot cas es al meu blog.

colombine ha dit...

Yo no sé muchas cosas, es verdad,
tan sólo digo lo que he visto.
Y he visto que la cuna del hombre
la mecían con cuentos

León Felipe

Una muy buena noticia y respeto a la libertad individual...Las CCAA, que no saben que decir ahora,..los medicos conservadores y perrilleros,..y demás comparsas que se fastidien...y que informen, también los a padres y centros educatovos compete esa función...Información TODA...libertad , también...

Y que los obispos se paguen sus litigios...eso es que ya era de juzgado de guardia...

De todas formas abogo como siempre por el carpetazo total a todas las confesiones religiosas (porque eso es lo único que se esconde detras de toda esta polémica)...un ESTADO LAICO DE HECHO Y DE DERECHO YA...

un beso