1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimarts, 7 de juny del 2011

De guanyar i perdre

...Si te les pots veure amb el Triomf i el Desastre
i tractar per igual aqueixos dos farsants
...

del poema IF de Rudyard Kipling (tret de la pàgina http://www.albaiges.com/poesia/poesiaestimulante)

Tots coneixem gent que no sap perdre. Jo mateix, sense anar més lluny, no jugo pràcticament a res, pel mal de cos que se'm queda cada volta que perdo, cosa que sol passar massa a sovint pel meu gust, si més no.

Possiblement per aquesta circumstància personal, tendeixo a disculpar les reaccions extemporànies que tant abunden entre els polítics després d'unes eleccions. Després de tot, a qualsevol elecció, hi ha un guanyador i un munt de perdedors que no ho solen reconèixer, perdedors que, inevitablement es presenten com a guanyadors.

Però aquestes passades eleccions tan aclaparadorament clares en favor del PP estan proporcionant-me més d'una sorpresa: Un PSOE immediatament reconeixedor que no només ha guanyat el PP sinó que ells han perdut sense cap excusa, i un PP que, podent mostrar-se magnànim i senyorial, intenta anorrear l'enemic sense adonar-se que, de seguir fent el que fa, acabarà sent la millor raó per a deixar de votar-los.

El comportament del PP de Castilla la Mancha, previsiblement guiats per la secretària general i futura presidenta de la comunitat, Dolores de Cospedal, és tan indigne com, per posar un exemple d'aquests dies, l'acusació, ja desmuntada, de que els cogombres espanyols tenien la culpa dels infectats per e.coli a Alemanya.

Clar que, la Cospedal ja ens té ben acostumats a aquestes acusacions no suficientment contrastades. Confio que algun dia, aquesta mala praxi els hi passi factura.