1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 25 de febrer del 2010

Garzón trenca (o li trenquen) rècords. Aspirarà(n) al Guiness?

Tres querelles simultànies per a un jutge de l'AN són moltes (ja ho diuen al meu poble amb una gran tradició d'emigració temporera: "tres és molt i si no, que li ho pregunten als francesos")

Tres querelles ja:

a) prevaricació per investigar els morts, desapareguts i seqüestrats de la llarga postguerra.

b) possible acceptació de suborn al cobrar un cicle de conferències donades als USA, patrocinades pel Banc de Santander i que explicaria la desestimació d'una acusació contra el Sr. Botín.

c) prevaricació per haver ordenat escoltar les conversacions d'uns pressumptes mafiosos (em dol haver de dir pressumptes) tancats a la presó, amb els seus advocats.

Van per ell?

Crec que sembla evident de tota evidència.

Diguem-ho clar, si no van per ell que vinga déu i ho veja (això també ho diuen al poble)

Però jo crec que l'amic Garzón està seguint una estratègia equivocada. En comptes d'intentar escapolir-se hauria de, com han fet molts altres abans d'ell, aprofitar el propi judici per deixar en evidència acusadors i jutges.

Clar que, mentre que els processaments a) i c) podrien donar molt de joc en aquest sentit, el processament b) no ho sé, no ho sé. És l'element estrany que el pot arribar a fotre.

En fi, que tinga sort i que no siga res lo de l'ull (també ho diuen això al meu poble)