1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

divendres, 25 de setembre del 2009

Acabarà el cas Gürtel sent el cas de la Rua? Temps al temps.

Sembla que el CGPJ, aquesta estranya cosa que mai no he tingut gens clar per a què serveix, ha emmudit sense remei.

Com, si no, s'explica que encara no hagin eixit a defendre el pobre jutge Juan Luís de la Rua, dels immisericordes atacs de la premsa?

Que era molt més que amic del molt honorable Camps? Que és pecat, ara, l'amistat?

Que no vol veure certs informes de la policia? No hem dit sempre que la Justícia és cega?

Què tindrà que veure que un altre amic, el bigotes, li hagi regalat al seu amic Camps quatre drapets de res?

Qué tindrà que veure que el govern del seu més que amic li hagi regalat (perdó, hagi signat) múltiples contractes a dit amb les empreses del mostatxos?

Quina importància poden tenir la rècula de factures falses, i el ball de diners entre aquestes empreses i certs pagaments mai no justificats de la Generalitat, i del partit que la domina?

I malgrat totes aquestes informacions (falses segur, tots sabem que la premsa és molt mentidera) que deixen fet un drap al jutge president del TSJV, el CGPV sense eixir al camp d'honor a defendre'l.

No, això no pot ésser de cap de les formes.

De genollons hauríem de demanar que el CGPJ intervingui i defensi la dignitat i honorabilitat de l'incorruptible jutge número 1 de la promoció del 69 (no és cap conya, ni insinuació sexual respecte al seu més que amic) per a que no li acabi passant com a Francisco Javier Gómez de Liaño, o com a Luís Pascual Estevill

Per cert, i el fiscal, on és?

6 comentaris:

XARBET ha dit...

Ni el cas De la Rua, ni el cas Gurtel, ni el cas Camps. Aquest es el cas de la corrupció, però no només dels polítics, sinó del votants del PP.

Pensau be, que no dic cap bestiesa. La corrupció política es evident. Com nomenaries al que vota a un corrupte?
Al que saps que el seu partir permet la corrupció segons sigui propia o forana?

julio navarro ha dit...

Segur que tens tota la raó, amic Frederic, però sóc molt més modest que tot això.

Puc tapar-me el nas per fugir de la pudor d'aquells que són capaços de seguir votant els gàngsters, perquè al cap i a la fi, em podran donar l'excusa que voten un partit, unes idees, i no unes persones.

L'única cosa que deman és que si açò és, a diferència de temps anteriors, un estat de dret, que els poders públics s'auto-netegin, i que els corruptes, sobretot quan representen una cosa tan necessària com "la Justícia", acabin a la garjola.

Salut

Nynaeve ha dit...

Hoooooombreeeeee... analicemos...

Si libra a Camps, porque los regalos eran cómo miembro del PP y no el presidente de la comunidad... no podía hacer caso de un documento, en el que quedaba clara la financiación ilegal del partido, ¿no?

Si es que no entendéis que "son consecuentes"... jejeje...

Pero están tan llenos de mierda que les desborda...

Petons ;)

Viaje a Londres ha dit...

horrible...
Tienes razón, la violencia de genero es violencia, sin apellidos, y tenemos mucha demasiada a nuestro alrededor.
No se.. mi casa es mi santuario, mi refugio, donde el amor a mi familia, me "cura" contra todo lo que hay detrás de esa puerta: Debe ser horrible pensar que toda la violencia de fuera es el bálsamo del infierno que se ha convertido tu santuario

Juanra; desde La Comunidad

XARBET ha dit...

Potser no m'he expressat be. El que volia dir que persones normals, votin a corruptes com Camps, pensant que es el millor per el poble. Es com el que diu que en temps de Franco es vivia millor. La recerca de una certa dictadura propera en les idees.

colombine ha dit...

En cualquier democracia se estaría hablando ya de un congreso extraordinario en ese Partido de Ladrones...Y desde Luego Rajoy, ya s le habría enciado a babear a otra parte.

O esa gentuza de Camps, El juez y compañía van a la cárcel...o espero que se arme y gorda...

Supongo que Gallardón estará frotándose las manos...y no porque él esté libre de culpa sino porque parece que es más listo...