1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 15 d’abril del 2010

Vaticà o Vit de ca? La tècnica del ventilador

Cada cop més el Vaticà, aquesta barriada de Roma, petita teocràcia masclista que sobreviu incomprensiblement malgrat les contínues estupideses dels seus dirigents i simpatitzants, ens sorprèn amb declaracions extemporànies i, de vegades, mereixedores de l'atenció d'una inexistent -per desgràcia- justícia universal.

Ara li ha tocat el torn d'aplicar el ventilador a monsenyor Bertone, en relacionar l'homosexualitat amb la pederàstia (o potser ha dit la pedofília intentant minimitzar el delicte comés per una part significativa dels seus capellans)

Sembla que els esclarits dirigents d'aquesta paròdia d'estat obliden -vulguen fer-nos oblidar més bé-, que del que parlem és de la seua ocultació dels delictes comesos, de la discrepància entre els valors morals que ensenyen i volen imposar-nos -i no fa tant (ara perquè afortunadament no poden) amb penes reals com la presó, la tortura o inclús la foguera- i els que alguns d'ells practiquen.

Per cert, si aquesta extraordinària relació homosexualitat-pederàstia apuntada pel monsenyor Bertone fos certa, no ens estaria assenyalant que, si bé els seus capellans no poden tindre defectes físics, (llevat de possibles accidents sobrevinguts un cop ja ordenats), mai no han filat tan prim als seus seminaris respecte a les tendències sexuals dels seus candidats?.

Intentar tombar per terra, com fa el citat Bertone, la inevitable sospita de que les tendèncias reprimides (o sublimades, com vulgueu dir-ne) acabaran previsiblement aflorant de maneres no sempre santes (d'acord amb la seua peculiar terminologia, jo en diria senzillament no ètiques) i escampar la brama (tot posant en marxa el ventilador de merda) de que aquest tipus de delictes es correspon amb certes tendències sexuals afortunadament assumides ja per la majoria de la població llevat d'ells, em sembla no només una animalada, sinó també una actitud digna de jutjat de guàrdia.

Només afegiré dues coses a aquesta indignada parrafada:

1. A la meua comarca diuen sàviament que "dels pecats del piu nostre senyor se'n riu"

2. Vit amb el sentit de "membre viril" és una paraula encara viva a Sueca i contornada.

Potser el refotut estat del que he vingut parlant no és Vaticà, sinó Vit-de-Ca.

2 comentaris:

Antton (Nire) ha dit...

Muy buen post, creo que has dado en el clavo. Yo la verdad es que hace tiempo que ya ni me altero por las cosas que dicen (sí por las que hacen, por supuesto) y me resbala toda esa palabrería falaz y encubridora. Simplemente creo que, a estas alturas, hay que tener muchos, muchos hígados para seguir siendo católico.

Un saludo.

nekane ha dit...

Biennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn he dado con todop chulo el pòst, yo ya no sé lo que soy.
oye una pasada el traductor.....por cierto como me bajo la música ccomo la tuya??sigo...