1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 8 de juliol del 2010

Innegociable. "Pues habé pedío muette"

Despús-demà, 10 de Juliol, si el temps acompanya i l'autoritat no ho impedeix, hi haurà a Barcelona una gran manifestació sota el lema: "Som una nació. Nosaltres decidim"

Com era d'esperar, i malgrat que aquesta manifestació ha estat convocada per la societat civil, a través de l'organització Òmnium Cultural, els polítics, entre els quals el Sr Montilla, Molt Honorable President de la Generalitat de Dalt, han intentat pressionar per encapçalar-la, i convertir-la així en un acte institucional.

Reconec que sempre fa bonic desfilar rere una gran bandera, amb els representants elegits davant, i els partits parlamentaris com a avantguarda física si més no. Ho reconec però no m'agrada.

Perquè aquesta resposta en forma de manifestació al TC espanyol i a l'Espanya que aquest representa és una resposta popular al marge dels partits. Els partits ja s'hi afegiran si ho troben convenient, com sembla el cas, com s'hi han afegit diverses organitzacions, i ajuntaments, i colles castelleres, i...

Ah, per cert, Alicia Sánchez-Camacho presidenta del Pp a Catalunya, té tota la raó quan diu que els únics que té sentit que vagen a la manifestació són els independentistes. Cap problema, però, Òmnium Cultural diu (la interpretació és exclusivament meua, per bé que compartida amb molts, segurament) que tothom hi serà benvingut a la festa.

Això sí, continue i continuaré insistint que les festes són boniques i necessàries, però que el treball és indispensable, i el treball es veurà a les properes eleccions.

Esperem-ho al menys