1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dimecres, 1 de juliol del 2009

Cas Gürtel Madrid Vs. Cas Gürtel València

Avui llegesc dues notícies relacionades a El País i a Levante-emv, i m'emprenye una vegada més amb aquesta justícia que patim en aquest petit racó del món anomenat Espanya.

Comencem per la notícia de El País: Una ex directiva de Correa reitera el pago a cargos del Pp

La imputada senyora Felisa Isabel Jordán, administradora de diverses empreses del conglomerat muntat per Correa, sembla que ha reconegut haver fet pagaments a diversos imputats del Pp. Més encara, sembla que en les primeres declaracions al senyor jutge Baltasar Garzón, li indicava que es trobava en possessió d'alguna factura d'aquelles tan anomenadas de Milano, corresponents a la vestimenta del Molt Honorable senyor Francisco Camps.

Però aquí rau el problema, i continuem amb la notícia del Levante: El juez imputa a la administradora de Correa que implicó a Camps

La senyora Felisa potser que en algun moment li digués al senyor jutge Garzón alguna cosa sobre unes factures de trajos encarregats per i entregats al Molt Honorable senyor Francisco Camps, però com que aquest no està imputat en el cas que porta el senyor jutge Pedreira, aquest senyor jutge del TS de Madrid no li pot preguntar.

O siga que si la imputada a Madrid senyora Felisa no és imputada també en el TS de València, o no arriba a ser citada com a testimoni, tampoc el senyor jutge Flors li podrà preguntar res de res.

Per tant, només ens queda creuar els dits perquè algú hi veja la relació i demani la presència en el cas Gürtel de València de la mencionada senyora Felisa, tant dóna com a testimoni o com a imputada. En cas contrari, els que volem justícia, ja hem begut oli.

I el que continuarem bevent...

2 comentaris:

armando alonso ha dit...

Si no fuera un asunto tan serio y tan grave, sería para partirse de la risa.
Si el asunto es uno, aunque tenga catorce derivaciones, el tribunal que lo entienda debe de ser uno y no catorce. Al menos, a mi me parece que el sentido común (que no sé si es jurídicamente válido)así lo recomienda.
Mientras aquí estamos como siempre, con disquisiciones bizantinas, en USA en seis meses han juzgado y sentenciado al Sr. Madoff.
Un abrazo.

julio navarro ha dit...

Tres tribunales, tres voces, tres resquicios para que del feo asunto que se juzga, puedan salir librados aquellos que conviene.

Y monsieur le Garzon, acusado de prevaricación según el TS con motivos que no pueden ser desdeñados.