1libro1euro

1 Libro = 1 Euro ~ Save The Children

traductor

Charles Darwin quotation

Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge: it is those who know little, and not those who know much, who so positively assert that this or that problem will never be solved by science

Jean-Baptiste Colbert quotation

L'art de l'imposition consiste à plumer l'oie pour obtenir le plus possible de plumes avec le moins possible de cris

Somebody quotation

El miedo es la via perfecta hacia el lado oscuro. El miedo lleva a Windows, Windows a la desesperacion, esta al odio hacia Bill Gates y ese odio lleva a LINUX

Vares Velles

Vares Velles
Al Tall

Això és Espanya (vara seguidilla) per Al Tall

dijous, 2 de juliol del 2009

Epc a València. Comencen les represàlies

El passat 15 de desembre comentava en aquest mateix bloc EFC turns in EPC que un cop instada la treva per part del govern de la CHENERALITÀ de la COMUNIDAZ, i declarada la moratòria d'aquest tip-i-collià experiment de maldonar l'assignatura EpC en anglès, amb traducció simultània a l'espanyol o al català de València, ens calia anar en compte de les possibles represàlies tan esperables de gent tan religiosament (i hipòcrita) venjatives.

Ja m'ho deia la meua germana, professora a un institut de València que massa d'hora s'havien desconvocat les manifestacions de professors, alumnes i pares d'alumnes, contra aquest desficaci que, fora d'aquest malaguanyat país perplex, com deia el ja desgraciadament traspassat Josep Vicent Marqués, ningú no acabava d'entendre.

I avui (ahir, realment, gràcies a l'amic J. Grau que em manté permanentment informat, cosa per la que li done les gràcies) me n'assabente que les primeres -primeres?- represàlies ja han començat a produir-se.

Educación desplaza a un profesor por no querer dar EpC en inglés

La Generalitat valenciana traslada de centro a un profesor por negarse a dar Ciudadanía en inglés

I pense que tan exquisit exemple com el que està donant-li el Coto Matamoros amb les seues intencions suïcides, podria ser tingut en compte pel conseller i forense Blackberry Fountain (Font de Mora crec que li posaren els seus pares, per més que, en sentir-lo parlar sempre en español, hom l'hi diria Fuente de Mora)

I és que... mira que en som d'educats els ciutadans valencians!

1 comentari:

XARBET ha dit...

La meva avia, diria d'en Camps que era un pocavergonya.
Jo crec que aquest apel.latiu es pot estendre també als seus votants.